Social media training

Leestijd: 2 minuten

Benieuwd hoe je meer uit social media kunt halen? Wat de mogelijkheden zijn? En welke social media het best passen bij jouw bedrijf/organisatie? Ik geef je advies aan de hand van een social media training op maat!

Tijdens de training ga ik onder andere in op de laatste trends, zoom ik in op jouw social media; wat gaat er goed en wat kan er beter. En geef ik concrete tips hoe je jouw social media kunt verbeteren, zodat je ze optimaal leert benutten!

Producten

De social media trainingen die ik geef, pas ik aan op jouw vraag. Wat je kunt verwachten:

  • Trends social media (die relevant zijn voor jouw bedrijf of organisatie).
  • Voorbeelden van huidige situatie. Denk aan social media posts uitlichten en/of mate van betrokkenheid.
  • Tops & tips, zodat je direct verbeteringen kunt doorvoeren.
  • De slides, zodat je alles nog rustig kunt nalopen. Wanneer je na afloop nog vragen hebt, kun je altijd nog contact met me opnemen.

Afhankelijk van de vraag en de doelgroep, zet ik de training op. Bijvoorbeeld, is het bedoeld voor het management om een bepaalde social media koers te kiezen? Of is het juist bedoeld voor medewerkers die social media meer moeten inzetten als ambassadeurs van jouw bedrijf of organisatie? Of wil je je juist verdiepen in 1 van de social media, zoals Instagram? Over alle mogelijkheden kunnen we het natuurlijk hebben!

Prijs

De prijs voor een social media training ligt rond de €500,- exclusief btw. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de trainingen op maat zijn.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!

Andere producten

Ben je meer op zoek naar een social media strategie of juist contentcreatie? Bekijk dan ook de andere producten waarvoor je me kunt inzetten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *