Inzet

Leestijd: < 1 minuut

Van contentcreatie tot aan een social media strategie. Ik zorg ervoor dat het past bij de rest van de communicatie uitingen van je bedrijf/organisatie, de (huis)stijl en de boodschap die je wilt verspreiden. Lees verder om te zien waarvoor je mij kunt inzetten!

Producten

Je kunt mij inzetten voor:

  • Contentcreatie/copywriter. Inspiratieloos? Ik help je graag met social media-, nieuwsbrief- en website- teksten en (het kiezen van) de juiste beelden om jouw boodschap over te brengen.
  • Een social media strategie. Bijvoorbeeld voor je bedrijf/organisatie of juist specifiek voor een campagne. Denk aan een evenement dat er aan komt, waarvoor je meer exposure wilt.
  • Een social media training: leer hoe je jouw social media optimaal kunt inzetten.
  • Een social media analyse: hoe scoor je op social media als bedrijf/organisatie op dit moment? Ik kijk o.a. naar je doelgroep, bereik en KPI’s en geef op basis daarvan tips en adviezen om meer uit je social media te halen.
  • Het opstellen van een contentkalender. Moeite om (vooruit) te plannen? Regelmaat is super belangrijk op social media. Ik help je meer overzicht te creëren, content in te plannen met een ontworpen kalender en in te haken op bepaalde dagen!

Interesse?

Heb je interesse in 1 van de producten, wil je meer weten of een voorbeeld zien van eerdere strategieën/campagnes? Neem contact met mij op!