Inzet

Leestijd: < 1 minuut

Hoe werkt dat precies, een social media strategie die bij jouw past? Een social media strategie kan nooit op zich zelf staan. Het moet passen bij de rest van de communicatie uitingen, bij de (huis)stijl en jouw boodschap. En daar zorg ik voor!

Hoe?

Social media strategie

Eerst ga ik graag met je in gesprek om meer te weten over jouw bedrijf: waar sta je voor? Wie is de doelgroep? Wat is je doel? Om zo een strategie te kunnen bepalen voor social media. Niet als iets op zichzelf, maar geïntegreerd in jouw bedrijf. Ik zorg voor de analyse, de strategie en de content voor social media. Ook monitor ik de social media gegevens en lever ik tussentijdse evaluaties, zodat we de media kunnen en blijven versterken.

Social media campagnes

Niet een gehele social media strategie nodig? Ik zet ook social media campagnes op! Natuurlijk zorg ik ervoor dat deze campagne goed aansluit bij de rest van de communicatie uitingen en je precies degenen bereikt die je wilt bereiken!

Samenwerken?

Heb je interesse om samen te werken, wil je meer weten of een voorbeeld zien van eerdere strategieën/campagnes? Neem contact met mij op!

No votes yet.
Please wait...