Social media analyse

Leestijd: 2 minuten

Als bedrijf of organisatie actief op social media, maar wil je weten hoe je er voor staat? Of had je er meer van verwacht? Om inzicht te krijgen in jouw social media maak ik een analyse, zodat we jouw social media kunnen optimaliseren!

Meten is weten

Ik ben een groot voorstander van ‘meten is weten’. Natuurlijk, je weet pas wat wel of niet werkt als je het probeert. Maar cijfers zeggen nét nog even wat meer. En voor ieder(e) bedrijf of organisatie zijn social media anders.

Daarom bied ik een social media analyse aan. Per social medium analyseer ik de huidige situatie, geef ik een advies uit, tips die je direct kunt toepassen en voorbeelden van content.

Producten

Wat je kunt verwachten van de social media analyse:

  • Analyse huidige situatie.
  • Advies hoe je jouw social media kunt optimaliseren.
  • Praktische tips die je gemakkelijk kunt toepassen.
  • Voorbeelden van content, zodat je een goed beeld krijgt van het advies en de tips.

De analyse wordt als (uitgebreide) infographic opgeleverd.

Voor een volledige analyse heb ik toegang nodig tot de inloggegevens om de statistieken in te zien.

Prijs

De analyse per social medium bedraagt €150,- excl. btw.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met me op!

Andere producten

Ben je meer op zoek naar een volledige social media strategie of juist contentcreatie? Bekijk dan ook de andere producten waarvoor je me kunt inzetten: