Social media strategie

Leestijd: 2 minuten

Om tot een passende social media strategie te komen, ga ik eerst graag met je in gesprek om meer te weten over jouw bedrijf: waar sta je voor? Wie is de doelgroep? Wat is je doel? Om zo een strategie te kunnen bepalen voor social media. Niet als iets op zichzelf, maar geïntegreerd in jouw bedrijf/organisatie.

Is er wel al een communicatieplan? Dan zorg ik ervoor dat deze strategie in het verlengde daarvan ligt.

Ik zorg voor de analyse, de strategie en de content voor social media. Ook monitor ik de social media gegevens en lever ik tussentijdse evaluaties, zodat we de social media kunnen en blijven versterken.

Producten

Producten die je kunt verwachten:

  • Analyse huidige situatie (nulmeting).
  • Social media strategie.
  • Contentkalender.
  • Contentcreatie.
  • Monitoring & evt. bijsturing.
  • Evaluatie (op basis van nulmeting en huidige situatie).

Prijs

Voor een volledige strategie spreek ik vooraf een vaste prijs af, afhankelijk van grootte, duur en soort (denk aan 1 social medium of crossmediaal). Voor een indicatie: in een strategie voor een event gaat ongeveer 55 uur zitten. Ik vraag €43,- (excl. btw) per uur. Een prijs voor zo’n strategie komt dan op €2.300 (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).

Heb je interesse in een bepaald onderdeel, zoals het opzetten van een contentkalender? Dit kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere producten

Ben je meer op zoek naar een social media analyse of hulp bij contentcreatie? Bekijk dan ook de andere producten waarvoor je me kunt inzetten: