Contentkalender

Leestijd: 2 minuten

Een social media contentkalender is belangrijk voor overzicht en plannen. Want regelmaat is van belang voor je positie op social media. Ik help je graag hierbij!

Regelmaat is enorm belangrijk op social media. Zowel voor verwachtingsmanagement (wat kunnen volgers van je verwachten) als voor het algoritme (heeft invloed op jouw zichtbaarheid).

Een contentkalender helpt hierbij! Ook geeft het je inzicht in wat je wanneer deelt. Bijvoorbeeld, in plaats van 3 dagen achter elkaar een post over hetzelfde thema kun je beter meer diversiteit aanbrengen.

Producten

Wat je kunt verwachten van de social media contentkalender:

  • Een ontworpen digitale kalender op maat. Denk aan huisstijl, crossmediale inzet. Gebruik je een social media tool? Dan zal ik de kalender hierin integreren.
  • Contentvoorbeelden, op basis van de huidige social media posts.
  • Inhakers die relevant zijn voor jouw bedrijf of organisatie, zodat je hier optimaal gebruik van kan maken op de dag zelf.

De contentkalender wordt opgeleverd als Excel per maand, zodat het bestand ook door anderen gevuld kan worden.

Op hoofdlijnen hoe een contentkalender eruit ziet.

Prijs

Een maandelijkse contentkalender bedraagt €300,-, ervan uitgaande dat er elke dag een social media post is. Mocht de frequentie lager zijn, kunnen we het over de prijs hebben.

Contentkalender nodig voor bepaalde activiteit, zoals een evenement? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Andere producten

Ben je meer op zoek naar een social media analyse of een strategie? Bekijk dan ook de andere producten waarvoor je me kunt inzetten: